Monday, May 3, 2010

Pühapäevane meeleolu

Kuidas on üks mõnusalt ja vaffalt oma pühapäeva alustada.... Well seekord sai selleks viisiks valitud taimekooli (nagu sõnaraamat mulle abivalmilt käe ulatas sõna tõlkimisel, sest kindlasti on see eestikeelne õige variant ka mul kuksil peas olemas.... aga hetkel mitte nende esimeste kurdude seas) külastamine koos Jaaguga. NImelt on mul suur soov siin natuke muru kvaliteeti paranada ja veel nii nipet-näpet aias korda saata. Lootsin leida ka Kuumaasikaid, aga suht suured silmad sain kui püüdsin seletada, mida ma täpselt otsin... noh mingid maasikataimed me sealt igatahes ära tõime, eks siis paistab, mis neist tulema hakkab... spinati ja salatiseemneid hagesime ka, sest plaan väike peenar ka siia tekistada.... Annelyle ikka väikest sokiteraapiat ka vaja teha ju :):)

no ja siis läksime me ärimessile... kus vääääga palju nalla sai... huvitaval kombel suutsid täiskasvanud mehed end suht sõnatuks ehmatada kui me nende boksi julgesime pikemalt uurima hakata.... hahhhaa rääkimisest rääkimata... ja siis veel üks huvitav vestlus sõna otseses mõttes komistas mulle täiega otsa... selle mehe tõttu sai eile üks korralik naer ka maha naerdud, sest jutu käigus küsis ta, kas me oleme Siljaga partnerid ja kuna jutt käis koguaeg nagu äri ümber, siis vastuseks sai antud jah... hihhhiiii.... aga ta päris sellise partnerluse kohta küsimust tegelt ei esitanud... ja kui me ka siis lõpuks sellest aru saime... oli naeru nabani...

Peale kerget naeruteraapiat tegime veel väikse kõnnakuteraapia randade-rajoonis koos ühe väga armsa... hmm nanisterahvaga nagu nii naljakas öelda, aga tüdruk ta nagu ka enam pole.... ok ühe väga armsa naissoost inimesega :):):):) 
ilm oli super ja seltskond samuti 
ja nii saigi, kes jäätise, kes jäätisekokteiliga pühapäevale suurepärane poolpunkt pandud.... no õhtu oli alles pooles vinnas sellepärast poolpunkt siis.... Silja muuseas jõudis pärast veel deitima ka minna.... nii suutlik noh ;)

vaffat nädalat kõigile :)

No comments:

Post a Comment