
Olgu ta
Risotto meetodil valmistatud riisi muts
* 1 väiksem punane sibul,
pool suvekõrvitsalisest (buttenut squash, vot ei ole õrna aimugi kuidas see eesti
keeles olla võib)
3 küüslauguküünt
samakas võid pannil keskmisel kuumusel praadida selliseks mõnusaks
* lisada riis (mina kasutasin jasmiini oma) ja quinoa, praadida veel nii 1-2 min
* lisada surakas kanapuljongit, kaane all hautada
* lisada suurem klõmakas valget veini, kaane all edasi hautada
* natuke raputasin peale ka kaneeli, ja lisasin 2 tükeldatud jalapenot
* kokku läks 1 liiter puljongit ja aega nii poole tunni kanti, sest see riis kaua-keedetud-kaunikene
* lõpuks segasin sisse riivitud erinevaid kõvemaid juuste (asiago, parmesan)
No comments:
Post a Comment