Friday, September 25, 2009

Kesklinn :)

Et täna sai siis ka kesklinn üle vaadatud. IT`S BIIIIIG :)
Ja Starbucksi nautisime ka ära... (väga kena müüja oli kusjuures :P)
Ja uued topsid on neil ka... täitsa rohelised... a ma pole veel kindel kas mulle meeldib nende uus korgi stiil või mitte :)
kuigi nad on väga iiiilusad rohelised... AGA... Silja toodud kõige esimene roheliste lehtedega tops oli ikka kõige numpsim :)

Ja eile sai esimesed brändi-dändi poed ka üle vaadatud... I was totally amazed... lähed onju Guessi poodi ja seal on hinnad nagu a la Vero Modas... ilmselt Eestisse lennutatakse firmariided eraldi lennukiistmetel vms et neid nii pöörased hinnad on...well esimesed CK ja Guessi itemid on igatahes soetatud... not that it really matters...
Ja Anneka ärritamiseks pean ju mainima ka seda, et 2 Vansi t-särki omandasin ka ühel päeval

JA MAIS!!!!
apppppi kui hea üks asi võib olla kui sellel lastakse korralikult valmida enne korjamist ja turustamist - I mean - Eestis sa keetsid ja möllasid selle maisiga ja siis ta oli niuke suht kõvavõitu... ja siin... mmmm mahla pritsis ja mais oli nii magus nagu teda oleks siirupis keedetud... amazing

homme lähme local wine makereid üle vaatama... neil mingi event siin... põõnev põõnev

ps. ja ma ei saa ju päeva pähklit mainimata jätta - pereisa, kes on ametilt arvuti programmesr küsis minult täna arvutialast nõu :):):):) 
well I must say, that I was pretty impressed.... :)

No comments:

Post a Comment