Wednesday, June 2, 2010

Fileeritud asparaaguse pizza :)

Silja usinate silmade ja minu osavate n2ppude tulemusel kostitasime end t2na yhe kyllaltki p6neva pizzaga - spargli omaga siis...
Taignaks selline suht tavaline, kuid v2ikeste lisanditega pizza-tainas (see plaadi kogus):
3 kl t2isterajahu
soola
vahemereyrte
1 kl k2esooja vett
p2rmi
oliivi6li
et p6him6tteliselt segasin k6ik kokku ja samal ajal kui asju valmistasin ette ja taha, sai taignake kerkida...

Pizzakatte asetuse j2rjekord:
riivitud parmesan
riivitud/ tykeldatud mozzarella
shave'itud spargel - selleks  pead haarama juurvilja koorija ning spargli varre alaosast kinni hoides, seda nn pea suunas koorima.... ja olge t2itsa rahulikud, no ei tule yhtlased viilud mis teha... - sega spargel soola, pipra ja oliivi6liga

Tegu: keera ahi nii kuumaks kui annab (mul l2ks 550F ja k6ik toimis) ja kypseta pizzat 10-15 min
ja nauuuudiiiiiiiii
:):):)

No comments:

Post a Comment